Namek еднокрилен плакар SZF1D

9.901 ден

In stock

Спореди

Плакар со една врата која може да биде монтирана од лева или од десна страна. Внатрешноста има полица во горниот дел, останатиот дел е за обесување на закачалки.

Димензии: 60x199x53

Мени