Namek аголен плакар SZFN1D

16.482 ден

In stock

Спореди

Аголен елемент плакар кој може да се комбинира со еднокрилниот или двокрилниот плакар од истата колекција Namek. Во внатрешноста има дел со полици и дел за обесување на алишта. Вратата може да се отвора кон лево или кон десно.

Димензии: 80х80х199

Мени