Montasi

41.954 ден46.616 ден (-10%)

In stock

Спореди

Се пушта за спиење со софа бед механизам.

Можност за да се изработи во боја и штоф по избор.

Димензии: 207x55x100cm
Димензии на пуштен: 140х190 cm

Мени