Mesina

50.188 ден55.764 ден (-10%)

In stock

Спореди

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилјарното живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура Месина со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба. Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата. Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење

Димензија 240 х 285 х 95 x 85 см

Димензија на простор за спиење 190х140 см

* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Мени