Memory Foam

10.700 ден20.502 ден

Clear
Спореди

1. 13цм ПУ пена
2. 5цм Мемори пена
3. 2цм ПУ мека пена
4. Полиестер лио
5. 100% полиестер антибактериска ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени