Malcolm плакар SZF2D2S

14.375 ден16.912 ден (-15%)

In stock

Спореди

Плакар со две крила и две фиоки во долниот дел. Во внатрешниот дел има дел за обесување на облека.

Димензии 80x57x206

Мени