Malcolm мост SFW2D

7.090 ден8.342 ден (-15%)

In stock

Спореди

Мост елемент кој може да се монтира над биро или било каде според слободниот простор со кој располагате.

Две крила од двете страни и полици по средината.

Димензии 120x31x51

Мени