Malcolm кутија KUF/90

7.582 ден8.920 ден (-15%)

In stock

Спореди

Кутијата како елемент може да се користи во продолжение со креветот или на било која друга позиција. Капакот се отвора со што го прави елементот функционален и во него може да се складираат работи.

Димензии 93x49x46

Мени