Malcolm кревет LOZ80/160

15.565 ден18.312 ден (-15%)

In stock

Спореди

Кревет кој е мултифункционален, може да послужи и како единечен кревет или како дупли кревет со димензии 150х200. Фиоката во долниот дел се отвора и овозможува зголемување на површината за спиење.

Димензии 79-154х203х61

Забелешка: Во цената не е вклучен душекот и декоративните перници.

Мени