Malcolm кревет LOZ/120

11.262 ден13.250 ден (-15%)

In stock

Спореди

Кревет со димензии 124x204x45-90

Можност да се вгради и помошна фиока.

Забелешка: во цената не е вклучен латофлекс и душек.

Мени