Majestic

9.738 ден19.477 ден

Исчисти
Спореди

1. Бонел јадро
2. Пу пена страничен 4цм
3. Импрегниран тврд филц
4. Импрегниран тврд филц
5. 7цм ХР пена
6. 3цм мемори пена
7. Полиестер лио
8. CASHMERE антибактериска ткаенина

Дополнителни информации

Димензии

120cm x 200cm, 140cm x 200cm, 160cm x 200cm, 180 x 200 cm, 90cm x 190cm, 90cm x 200cm

Мени