Lucija

94.250 ден110.880 ден (-15%)

In stock

Спореди

Аголна гарнитура Lucija со димензии:  290×260

Забелешка: Цената се однесува за димензии 290×260

  • Постои можност да се изработи и со димензии 290х290 и 260х260

Мени