Liberty

15.000 ден

In stock

Спореди

Работна фотеља со тврди тркалца 50мм

  • Алуминиумска база
  • Раконаслони
  • Мултиблок механизам

Можност за избор на материјал

Микро Фибер

Еко кожа

Кожа Црна

Кожа во боја

Мени