Leonidas надградба 40

3.600 ден4.000 ден

артисанХраст
Clear
Спореди

Елемент за надградба за претсобје од колекцијата Леонидас.

Димензија: 40x38x45

Дополнителни информации

Боја/Дезен

артисан, Храст

Мени