Lara двокрилен плакар SZF2D2S

21.832 ден

In stock

Спореди

Двокрилен плакар кој во внатрешноста има дел со полици и дел за обесување на облека. Во долниот дел има две фиоки.

Димензии 90x56x198

Мени