Lara аголен плакар SZFN1D

16.666 ден

In stock

Спореди

Аголен плакар кој може да се комбинира со двокрилниот Lara плакар. Во внатрешноста распоредот има дел со полици и дел за обесување облека.

Димензии 75x75x198

Мени