Klara

36.065 ден40.072 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Се изработува цела во иста боја, има опција само на украсни перници во ќош да бидат во друга боја.

Не се изработува во еко кожа.

Ногарките се само метални црни.

Мени