King

39.465 ден43.850 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Моделот се изработува цел во една боја, има опција за комбинација само на украсни перници да бидат изработени во друга боја ( *трите мали пернички).

Моделот не се изработува со еко-кожа.

Димензија: 300 х 200 х 100 х 90 см.

Моделот има механизам за спуштање.

Мени