Kiki плакар P33

25.380 ден28.200 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Функционален гардеробер со три крила и три фиоки. Корпусот на елементот е изработен од иверица со дебелина 18mm. Можност за промена на боја на корпусот и на фронтот. Во внатрешноста има две полици и гардеробна шипка во двокрилниот дел од плакарот и четири полици во еднокрилниот дел. Има шарки за меко затворање на крилата и лизгачи со кочници на фиоките. Корпусот на елементот е кантиран и од задната страна. На овој елемент е вградена шарка со меко затворање на крилото. Заоблените краеви се кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm изработена од еколошки материјал. Внатрешноста е исполнета со една полица и со една гардеробна шипка. Има една полица и една шипка во двокрилниот дел и три полици во еднокрилниот.

Димензии: 126x236x56

 

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени