Kiki плакар P23

19.350 ден21.500 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Функционален гардеробер со две крила и три фиоки. Корпусот на елементот е изработен од иверица со дебелина 18mm. Можност за промена на боја на корпусот и на фронтот. Во внатрешноста има две полици и градеробна шипка и има шарки за меко затворање на крилата и лизгачки кочници на фиоките. Корпусот на елементот е кантиран и од задната страна. На овој елемент е вградена шарка со меко затворање на крилото. Заоблените краеви се кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm изработена од еколошки материјал. Внатрешноста е исполнета со една полица и со една гардеробна шипка.

Димензии: 84x236x56

 

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени