Kiki кревет KRSP

26.100 ден29.000 ден (-10%)

БелаБука
Clear
Спореди

Кревет на спрат со две легла кој е изработен според стандардите за безбедност на ЕУ (сертификати EN747-1, EN 747-2, 2013). Корпусот е изработен од иверица со дебелина 25 mm. со можност за промена на бојата. Постои можност за монтажа на скалите од лева или од десна страна. И двата кревети одговараат за душек со димензија 90х200. На овој модел може да одговара и фиока FK68 која ќе послужи за складирање. Перфорираните подови на лежајот му овозможуваат подобра вентилација на душекот. Оградата OK160 има должина 160cm, има 3 носачи и доаѓа во склоп со креветот. Креветот е кантиран и од задната страна. Заоблени краеви кантирани со АБС кант трака со дебелина од 3 mm. изработени од еколошки материјали.

Димензии: 95х112х205

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Боја/Дезен

Бела, Бука

Мени