Kiki кревет KRD1

20.160 ден22.400 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Мултифункционален лежај за максимална заштеда на просторот. Корпусот е од иверица со дебелина 25mm. и постои можност за избор на боја. Горниот лежај одговара за душек со димензии 90х200, а долниот е подвижен (на тркалца) и одговара за душек со димензии 80х190. Оградата од лежајот оди во склоп со целиот елемент. Има заоблени краеви, кантирани со АБС кант трака, со дебелина 3mm. и е изработено од екоплошки материјали. На овој модел постои можност да се дополни со уште еден лежај – фиока FK80. Напомена: Во склоп со овој елемент не е вклучен душекот.

Дополнителни информации

Димензии Не е достапно
Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени