Kiki плакар G23

17.370 ден19.300 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Функционален гардеробер со две крила и три фиоки. Корпусот на елементот е изработен од иверица со дебелина 18mm. Можност за промена на боја на корпусот и на фронтот. Корпусот на елементот е кантиран и од задната страна. На овој елемент е вградена шарка со меко затворање на крилото. Заоблените краеви се кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm изработена од еколошки материјал. Внатрешноста е исполнета со една полица и со една гардеробна шипка.

Димензии: 126x198x56

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени