Kiki фиока FK80

6.480 ден7.200 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Фиока која може да се користи како помошен лежај на кој одговара душек со димензии 80х190. Одговара на кревет Kiki KRT90, Kiki KRD1, Kiki KR120. Корпусот на елементот е изработен од иверица со дебелина 18 mm. Можност за промена на бои.

Напомена: цената за фиоката е без душек.

Димензии: 85х27х199

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени