Kiki фиокар F4

12.780 ден14.200 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Фиокар со четири фиоки. Корпусот на елементот е изработен од иверица, 18mm. кантирана и од предната и од задната страна. Фиоките имаат скриени лизгачи со кочници. Заоблени краеви кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm. изработени од еколошки материјал. Можност за избор на бои.

Димензии: 84х89х56

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени