Kiki плакар V22

10.800 ден12.000 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Плакар од колекција на детска соба Кики, со две крила и две фиоки. Фронтот и корпусот на елементот се изработени од иверица и постои можност за промена на бојата. Елементот има две полици во горниот дел и една полица во долниот. Крилата имаат шарки со меко затворање. Има заоблени краеви кантирани со АБС кант трака изработена од еколошки материјал.

Димензии: 44x198x37

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени