Kiki плакар P1

10.980 ден12.200 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Гардеробер со едно крило, постои можност да се бира начинот на отварање на крилото (на лева или десна страна). Корпусот на елементот е изработен од иверица со дебелина 18mm. Можност за промена на боја на корпусот и на фронтот. Корпусот на елементот е кантиран и од задната страна. На овој елемент е вградена шарка со меко затворање на крилото. Заоблените краеви се кантирани со АБС кант трака со дебелина 3mm изработена од еколошки материјал.

Димензии: 44x236x56

 

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени