Kiki компјутерска маса KS6

9.450 ден10.500 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Компјутерска маса со две фиоки. Фиоките може да бидат од лева или десна страна и може да се монтираат во горниот или во долниот дел од масата. Корпусот и фронтот на елементот се изработени од иверица, а постои можност за промена на бојата.

Димензии: 125х74х60

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени