Kiki биро RS

11.700 ден13.000 ден (-10%)

БелаБело/ПесокБука/БелоБука/Песок
Clear
Спореди

Работна маса со мобилни фиоки. По потреба тие може да бидат од лева или од десна страна, а фиоките може да се монтираат во горниот или во долниот дел во предвидените позиции. Корпусот и фронтот на елементот се изработени од иверица, а постои можност за промена на бојата.

Димензии: 125х76х60

Дополнителни информации

Боја/Дезен

Бела, Бело/Песок, Бука/Бело, Бука/Песок

Мени