Julyeta

24.230 ден26.924 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Се изработува во боја и штоф по избор. (не се изработува во штоф Осло, Бронкс, Бомбај)

Фиксна гарнитура.

Ногарките се само во храст боја.

Димензии: 190х96×90 cm

Мени