Julyeta

31.368 ден34.853 ден (-10%)

In stock

Спореди

Се изработува во боја и штоф по избор. (не се изработува во штоф Осло, Бронкс, Бомбај)

Фиксна гарнитура.

Ногарките се само во храст боја.

Димензии: 258х96х90 cm

 

Мени