Hugo

40.386 ден44.873 ден (-10%)

In stock

Спореди

Се пушта за спиење со софа бед механизам.

Можност за да се изработи во боја и штоф по избор.

Димензии: 195x100x90 сm

Димензии на пуштен:  190х140 сm

Мени