Houston

32.159 ден35.732 ден (-10%)

Има на Залиха

Спореди

Моделот е фиксен .

Седечкиот дел од гарнитурата  е полнет со силикон и сунѓер.

Само во една боја се изработува.

Не се изработува во еко кожа.

Мени