Holten SZF2D1S

24.108 ден

In stock

Спореди

Простран гардеробер со две врати на Холтен ќе ви овозможи да чувате сè што ви треба. На широкиот простор ќе најдете шипка за закачалки и удобно горната полица

Дополнителни информации

Тежина 85.75 кг
Димензии 56.5 × 106 × 203.5 cm

Мени