Holten SFW 156

6.027 ден

In stock

Спореди

Понекогаш нешто недостасува внатре. Дополнувањето на истиот може да биде кабел за висење Холтен , кој го затвора целиот аранжман. 2 отворени места ќе го прикажат и олеснат редот во презентираните артикли.

Дополнителни информации

Тежина 17.75 кг
Димензии 32.5 × 156 × 40 cm

Мени