Holten RTV2S

12.054 ден

In stock

Спореди

Пространа и стилска – тоа е ТВ кабинетот на Холтен . 2 отворени простори се одлично место за електронска опрема. Користете 2 практични фиоки во кои можете да чувате ДВД и ЦД колекции.

Дополнителни информации

Тежина 39.3 кг
Димензии 42 × 156 × 60.5 cm

Мени