Holten RTV1S

8.425 ден

In stock

Спореди

Дали барате стилски ТВ кабинет? Компактниот ТВ кабинет на Холтен ќе биде основа на ТВ-аголот. Поставете електронска опрема на отворена полица и скријте ги каблите и другите додатоци во практична фиока.

Дополнителни информации

Тежина 27 кг
Димензии 42 × 106 × 50.5 cm

Мени