Holten REG3S

14.391 ден

In stock

Спореди

Секоја дневна соба треба да има место за библиотека или приказ на украсни додатоци. Отворената библиотека Холтен ќе прикаже збирки книги.

Дополнителни информации

Тежина 56.45 кг
Димензии 42 × 68 × 203.5 cm

Мени