Holten REG2D1W

19.249 ден

In stock

Спореди

Ниската страница на Холтен ќе ви овозможи не само да чувате и прикажувате секојдневни предмети, туку и да ставите нешто на врвот.

Дополнителни информации

Тежина 64.6 кг
Димензии 42 × 98 × 156.5 cm

Мени