Holten POL 106

1.906 ден

In stock

Спореди

Практичната полица на Холтен ќе биде основа за стилски приказ. Ставете книги, вазна, украси на неа и завршете го уредувањето на дневната соба.

Дополнителни информации

Тежина 5.95 кг
Димензии 24 × 106 × 22 cm

Мени