Holten KOM1D3S

19.250 ден

In stock

Спореди

Комодите на Холтен ќе ви овозможат да чувате и одржувате ред во вашите работи. На ваше располагање имате 3 практични фиоки и простран кабинет што можете слободно да ги користите.

Дополнителни информации

Тежина 56.75 кг
Димензии 42 × 156 × 83.5 cm

Мени