Golino

44.699 ден49.665 ден (-10%)

In stock

Спореди

Аголната гарнитура своето место го наоѓа во дневната соба која претставува централно место на фамилијарно живеење. Тоа е место каде се одмараме, читаме, учиме и играме.

Аголната гарнитура ГОЛИНО со својата удобност во седењето дава нова димензија во Вашата дневна соба.

Со одбирањето на оваа аголна гарнитура ќе имате парче мебел  кое брзо ќе стане  Ваше омилено место во куќата.

Со неколку лесни потези оваа гарнитура се претвора и во удобен лежај за спиење.

Во составот на оваа гарнитура имате и дел каде можете да ја оставите Вашата постелнина.

Димензија 283х173х93 см

* Можност за одбирање на агол на гарнитурата (лев и десен)

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Мени