Gent STO

18.819 ден

In stock

Спореди

Гент маса – мора да се има во трпезаријата.Три варијанти на должина ви овозможуваат да го ширите врвот на 200 и 240 см. Должината на преклопениот врв е 160 см.

Дополнителни информации

Тежина 71 кг
Димензии 160 × 90 × 76 cm

Мени