Gent RTV3S

22.816 ден

In stock

Спореди

Гент ТВ е неразделен елемент на дневната соба, кој совршено ги исполнува своите функции. На ваше располагање имате 3 подлоги за проширување и отворени полици.

Дополнителни информации

Тежина 69 кг
Димензии 54 × 200 × 60 cm

Мени