Gent REG1W2S

24.170 ден

In stock

Спореди

На ваше располагање имате 2 фиоки и универзални стаклени полици.Иновативниот дизајн се зафаќа благодарение на широките ленти околу телото, челичните рачки во боја и стаклените фронтови изработени од висококвалитетно, безбедносно стакло.

Дополнителни информации

Тежина 112 кг
Димензии 42 × 68 × 200 cm

Мени