Gent REG1W1D2S

29.520 ден

In stock

Спореди

На ваше располагање имате 2 длабоки фиоки и неколку практични полици (вклучувајќи стаклени полици).Стабилниот врв на мебелот може да се користи слободно, а благодарение на употребата на ламинат, тој има зголемена отпорност на гребнатини и други механички оштетувања како резултат на секојдневна употреба.

Дополнителни информации

Тежина 90 кг
Димензии 42 × 115 × 158 cm

Мени