Gent KOM2W6S

40.282 ден

In stock

Спореди

Имате на располагање 6 практични фиоки и функционални полици за прикажување украси. Стабилниот врв на мебелот може да се користи слободно, а благодарение на употребата на ламинат, тој има зголемена отпорност на гребнатини и други механички оштетувања како резултат на секојдневна употреба.

Дополнителни информации

Тежина 106 кг
Димензии 42 × 166 × 124 cm

Мени