Gamla комода KOM1D3S

12.730 ден

In stock

Спореди

Комодата од оваа колекција има 3 фиоки и едно крило кои ќе Ви помогнат во организација на просторот. Конструкцијата на елементот е метална.

Димензии 113x39x95

Мени