Gamla комода KOM2D2S

14.945 ден

In stock

Спореди

Комода од колекцијата Gamla со две фиоки и една отворена полица во средината и по едно затворено крило на двете страни. Конструкција од метална рамка како на сликата.

Димензии 151x39x95

Мени