Evergreen OG

5.580 ден6.200 ден (-10%)

In stock

Спореди

Огледало со универзална позадина во бело дрво украсно и со рамка изработена од профилирани ленти изработени од МДФ дебелина 25 мм, покриена со квалитетна матна фолија во боја на слонова коска. Тој е опремен со потребниот хардвер за монтирање.

Дополнителни информации

Тежина 10.22 кг
Димензии 4 × 77 × 70 cm

Мени